Amerikietiški blyneliai

    0
    3012

    Šeštadienio rytą mėgstu pradėti blynais su puodeliu kvapnios arbatos. Šie blyneliai gavosi minkšti, purūs ir labai skanūs. Rekomenduoju!

    Atsispausdinti receptą
    Amerikietiški blyneliai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį pilame kefyrą, beriame cukrų, druską, sodą, cinamoną ir permaišome.
    2. Beriame miltus ir gerai išmaišome tešlą, kad neliktu gumuliuku.
    3. Į tešlą pilamą 1 v.š. aliejaus ir permaišome.
    4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę (pas mane 5 iš 9).
    5. Šaukštu pilame tešlą (2 v.š. vienam blynui) ir uždengiame dangčiu. Kai blyno paviršius pasidengs sproginėjančiais oro burbuliukais, o kraštai ims lengvai gelsti, blyną atsargiai apverčiame ir apkepame kitą pusę.
    6. Tiekiame šiltus su uogiene ar sirupu.
    Recipe Notes
    1. Vietoje cinamono blynelius galite gardinti kardamonu, gvazdikėliais. Taip pat tiks prieskonių mišinys kepiniams.

    Facebook komentarai