Avinžirnių miltų paplotėliai su špinatais

    0
    697

    Šios paplotėlius gaminau prie pomidorinės žirnių sriubos. Vienintelis šių paplotėlių minusas, kad jie skanūs kol šilti. O pliusų tai tikrai daugiau. Jie be glitimo, gali pakeisti duoną valgant sriubą, puikus priedas prie salotų, tinka kaip užkandis su gaiviu padažu.

    Atsispausdinti receptą
    Avinžirnių miltų paplotėliai su špinatais
    Servings
    Ingredients
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Beriame visus sausus ingredientus į dubenį.
    2. Pilame vandenį ir užmaišome tešlą. Tešlą paliekame 15 minučių kambario temperatūroje.
    3. Špinatus nuplauname ir supjaustome.
    4. Beriame špinatus į tešlą ir permaišome.
    5. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus (šiuos paplotėlius galima kepti ir sausoje keptuvėje). Šaukštu dedame tešlą (vienam paplotėliui 2 v.š.) ir paplotėlius apkepame iš abiejų pusių.
    6. Tiekiame prie sriubos, salotų arba tiesiog valgome su kokių nors gaiviu padažu.
    Facebook komentarai