Avinžirnių sriuba su riešutais

    0
    48

    Jau ne kartą rašiau, kad genialumas slypi paprastume. Ši sriuba dar vienas įrodymas. Tik avinžirniai, paprika ir riešutai, o skonis fantastiškas.

    Atsispausdinti receptą
    Avinžirnių sriuba su riešutais
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Morką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.
    2. Papriką supjaustome šiaudeliais.
    3. Keptuvėje įkaitiname 1 v.š aliejaus arba ghi ir maišant kepame morką 5-7 minutes.
    4. Į sultinį dedame pakepintą morką, papriką ir verdame 7 minutes.
    5. 1 v.š. riešutų šiek tiek paskrudiname keptuvėje ir sukapojame.
    6. Likusius riešutus sumalame.
    7. Maltus riešutus beriame į sriubą, pilame sojų padažą, citrinos sultys, dedame avinžirnius ir verdame dar 5 minutes
    8. Sriubą išpilstome į lėkštes, pagardiname grietine ir papuošiame riešutais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą