Avižiniai sausainiai su morkomis

    0
    95

    Atsispausdinti receptą
    Avižiniai sausainiai su morkomis
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į didelį dubenį beriame miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, imbierą, cinamoną ir permaišome.
    2. Į miltų-dribsnių mišinį dedame smulkiai tarkuotas morkas, riešutus ir sėklas. Ir vėl permaišome.
    3. Lydytą sviestą gerai išmaišome su sirupu.
    4. Sviestą pilame į miltų mišinį ir užmaišome tešlą.
    5. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir formuojame sausainius.
    6. Sausainius kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.
    7. Atvėsiname ant grotelių.
    Recipe Notes
    1. Stiklinė 250 ml.
    2. Sėklas ir riešutus galite imti mėgstamiausius.
    3. Dalį šviesių kvietinių miltų galite pakeisti viso grūdo, kukurūzų ar kitokiais miltais.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą