Bemielė pica su sūrio krašteliais

    0
    505

    Atsispausdinti receptą
    Bemielė pica su sūrio krašteliais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį beriame miltus, kepimo miltelius, druska ir permaišome. Padarome duobutę. Į duobutę pilame aliejų, vandenį ir šakute pradedame maišyti tešlą, imant miltus nuo kraštelių. Kai šakutės nebereikės, minkome tešlą rankomis apie 5 minutes. Tešlą dedame į šaldytuvą 30 min.
    2. Paruošiame įdarą: sutarkuojame sūrį, supjaustome pomidorus ir sūrį krašteliams.
    3. Tešlą padaliname į 2 dalis. Iškočiojame apskritimą. Dedame į kepimo formą, paliekame kraštelius, nes reikės sūrį paslėpti. Prie kraštelių išdėliojame sūrį.
    4. Tuomet jį paslepiame.
    5. Dedame pasirinktą įdarą.
    6. Ir kepame iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių.
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.
    2. Iš šio kiekio iškepiau 2 picas 28 cm.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą