Bemielė pica

    0
    439

    Toks picos padas pripažintas skaniausiu mūsų šeimoje. Iš šio ingredientų kiekio gavosi 2 nedidelės picos. Vieną dariau su sūriu ir marinuotais agurkėliais, o kita su karamelizuotais patisonais, tofu ir paprika.

    Atsispausdinti receptą
    Bemielė pica
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Kepiniai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Miltus su sviestu triname tarp pirštu, kol gausis trupiniai.
    2. Dedame grietinę, pagardiname druska ir užmaišome minkštą tešlą. Tik ilgai neminkykite, kitaip tešla bus kieta.
    3. Tešlą įsukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 minučių.
    4. Kol tešla šaldytuve ruošiame įdarą.
    5. Tešlą iškočiojame (aš dariau 2 apvalias picas, bet galima padaryti ir vieną, tešlos užtenka standartinei orkaitės skardai).
    6. Dedame ant popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitėje 5-7 minutes.
    7. Tešlą ištraukiame, tepame pomidorų padažu ir kepame dar 5 minutes.
    8. Vėl ištraukiame, dedame pasirinktą įdarą ir kepame dar 20 minučių.
    Facebook komentarai