Bulvių paplotėliai su prieskoniais

0
111

Skaniausi paplotėliai! Gardinkite savo mėgstamiausiais prieskoniais ir tiekite prie sriubos ar troškinio. 

Atsispausdinti receptą
Bulvių paplotėliai su prieskoniais
Patiekalas Kepiniai
Servings
vnt.
Ingredients
Patiekalas Kepiniai
Servings
vnt.
Ingredients
Instructions
  1. Įkaitiname keptuvę, beriame kumino sėklas ir apkepiname apie 30 sekundžių.
  2. Į grūstuvę beriame kuminą, juoduosius pipirus, druska ir sutriname.
  3. Bulves nulupame, sugrūdame, pagardiname prieskoniais, beriame smulkiai supjaustytą čilį ir gerai permaišome.
  4. Beriame miltus ir užminkome tešlą.
  5. Tešlą padaliname į 8-10 lygių dalių.
  6. Plonai iškočiojame. Jei tešla limpa prie paviršiaus ir kočėlo, pabarstykite miltais, jei ne, tuomet ir nereikia.
  7. Įkaitiname sausą keptuvę. Dedame paplotėlį ir kepame 1-2 minutes
  8. Apverčiame ir iškepusią pusę aptepame tirpintu sviestu arba ghi (aš naudojau konditerinį teptuką). Nukeliame paplotėlį ant lėkštes aptepta pusę į apačią, tada aptepame kitą pusę.
  9. Kepame kitą paplotėlį. Jei kočiojimui papildomai naudojote miltus, tuomet po kiekvieno iškepto paplotėlio nuvalykite keptuve popieriniu rankšluosčiu nes miltai nubira ir dega.
  10. Tiekiame šiltus.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą