Burokėlių dalas

0
877

arba tiesiog burokėlių sriuba su lęšiais. Paprasta, soti ir labai skani sriuba. Burokėlius labai gerai įtraukti į savo mitybą žiemą, nes jie puikiai šildo organizmą.

Atsispausdinti receptą
Burokėlių dalas
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į puodą pilame vandenį, užverdame, beriame lęšius ir dedame lauro lapus. kai užvirs, sumažiname ugnį.
  2. Morką ir burokėlį atskirai sutarkuojame stambią tarką.
  3. Keptuvėje įkaitiname 1 v.š. aliejaus ir beriame garstyčių sėklas. Uždengiame keptuvę ir laukiame kol nustos spragsėti. Beriame maltus prieskonius, pakepiname 5 sekundes ir dedame morkas. Maišant kepame 5 minutes. Dedame burokėlį ir kepame dar 5 minutes.
  4. Keptas daržoves dedame į puodą. Pagardiname druska ir pipirais. Verdame kol lęšiai suminkštės.
  5. Tiekiame šiltą su grietine.
Recipe Notes
  1. Lęšius būtina pamirkyti bent 15-30 min.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą