Burokėlių sriuba su džiovintomis slyvomis

    0
    193

    Neįprasta, bet labai gardi burokėlių sriuba su prieskoniais.

    Atsispausdinti receptą
    Burokėlių sriuba su džiovintomis slyvomis
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Burokėlį ir morką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome juostelėmis.
    2. Bulvę ir pomidorą supjaustome kubeliais.
    3. Kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis.
    4. Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame garstyčių sėklas ir uždengiame dangčiu. Kai sėklos nustos spragsėti, beriame kitus prieskonius (išskyrus Garam Masalą) ir maišant kepame 30 sekundžių.
    5. Dedame burokėlius ir morką ir maišant kepame 5 minutes. Dedame pomidorą ir kepame dar 5 minutes. Baigus kepti apšlakstome citrinos sultimis ir permaišome.
    6. Dedame bulves, kopūstus ir užpilame sultiniu. Užverdame ir verdame ant mažos ugnies 25 minutes. Likus 5 minutėm dedame slyvas, pagardiname Garam Masala, druska ir pipirais.
    Recipe Notes
    1. Jei patiekale nepatinka prieskonių sėklos, galite juos susmulkinti ir kepti apie 5 sekundes.

    Facebook komentarai