Ciberžolės late

    0
    97

    Už lango jau lapkritis ir šaltasis sezonas. Darbas, kasdieniai rūpesčiai ir bėgiojimas iš automobilio į patalpą per šaltą orą…
    Kuo gi šildytis?
    Glintveinas? 😆🍷 Nevisiškai ajurvedinis variantas: mes juk siekiame būti sveikais ir tokį gyvenimo būdą norėtumėm propaguoti 😉

    Bet alternatyvų yra🧝🏼‍♀️🌱
    Jei neįsivaizduojate savo žiemos be stiklinės ar termopuodelio (kas labiau ekologiška☝🏼) rankose ir ieškote aromatingo ir šildančio – ir svarbiausia sveiko! – gėrimo, išsisaugokite šią žinutę ir greičiau į virtuvę saulutės ieškoti ☀️🏃🏼‍♀️, mes paruošėme jums ciberžolės late receptą 😋👇🏻

    💡 Indijoje ciberžolę tradiciškai deda į šiltą pieną. Toks gėrimas mažina blogojo cholesterolio kiekį, valo kraują ir mažina potraukį saldumynams.
    Idomus faktas: ciberžolės late į savo rudeninį meniu įtraukė Starbucks kavinės 📝

    🥣 Tad šiam sveikatos ir grožio eliksyrui paimkite:
    1 puodelį naminio augalinio pieno (migdolų, kokosų, avižų – reiktų pasirinkti pagal savo kūno konstituciją);
    1 a.š. kokosų aliejaus;
    ½ a.š. ciberžolės;
    žiupsnelį malto imbiero;
    ½ a.š. malto cinamono;
    žiupsnelį rožinės druskos;
    žiupsnelį kajeno pipirų.

    🍶 Gaminimas
    Pakaitinkite pieną iki 60 laipsnių.
    Sudėkite prieskonius, mažą žiupsnelį druskos ir kokosų aliejų.
    Suplakite viską iki vienalytės masės.
    Papuoškite gėrimą cinamonu.

    Šiam gėrimui nereikia Instagram filtrų🌼☀️ Jis taps puikia alternatyva kavai, sušildys šaltomis dienomis ir tapsite bent šiek tiek sveikesni 🙌🏻

    Facebook komentarai
    Atsispausdinti receptą
    Ciberžolės late
    Servings
    Servings