Labai skanus šildantis gėrimas. Puikiai tiktų ryte, vietoje mums įprastos kavos ar arbatos. Gėrimas skanus tiek šiltas, tiek ir šaltas. Tik kai lauke šalta, geriau būtų gerti šiltus gėrimus.

Servings |
asm.
|
Ingredients
- 1 vnt. apelsinų sultys
- 1/2 vnt. citrinos sultys
- 15 vnt. mėtų lapai švieži
- 10 g imbieras šviežias
- cukrus arba medus
Ingredients
|
![]() |
Instructions
- Apelsinų ir citrinų sultis pilame į puodą.
- Imbierą plonai supjaustome ir dedame į puodą kartu su mėtų lapeliais.
- Užpilame karštu vandeniu (500 ml), uždengiame puodą dangčiu ir palaikome 10-15 minučių.
- Gėrimą išpilstome į puodelius, pagardiname medumi arba cukrumi pagal skonį.
Recipe Notes
- Galima papildomai pagardinti prieskoniais: gvazdikėliais, kardamonu ar cinamonu.
Facebook komentarai