Dalas su kokosų pienu ir špinatais

    0
    689

    Tai yra fantastiškai skani sriuba. Net sakyčiau tobula. Iš karto buvo įrašyta į mėgstamiausių sąrašą. Kokosų pienas, špinatai, prieskoniai viskas taip nuostabiai dera tarpusavyje. Meilė nuo pirmo šaukšto garantuota!

    Atsispausdinti receptą
    Dalas su kokosų pienu ir špinatais
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Gerai perplauname chaną dalą, užpilame 1 l vandens, beriame pipirus, ciberžolę ir užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame 40 minučių. Jei reikia įpilame dar sultinio arba vandens.
    3. Perplauname špinatus ir supjaustome.
    4. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kuminą, juodgrūdes, kario lapus ir maišant kepame 30 sekundžių. Dedame imbierą, čilį, beriame maltus prieskonius ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame špinatus ir maišant kepame, kol sukris.
    5. Keptuvės turinį dedame į puodą. Įpilame kokosų pieną (jei sriuba jums per tiršta, galite papildomai įpilti sultinio arba vandens), pagardiname druska, užverdame ir nukeliame nuo ugnies. Paliekame 10 minučių pastovėti. Išimame pipirus ir čilį.
    Recipe Notes
    1. Dalas – tai yra džiovinti ir skaldyti nuimta odele ankštiniai (lęšiai, žirniai arba įvairios pupelių rūšys). Aš šiai sriubai naudojau chaną (avinžirnių) dalą. Jei rinksitės kitokius ankštinius, tuomet reikės tik atsižvelgt į jų mirkymo (jei reikia) ir virimo laiką.
    2. Chaną dalą reikėtu mirkyti ne mažiau 4 val arba per naktį.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą