Grikių miltų sklindžiai

0
1197

Kiekvienoje kultūroje yra pasninko tradicijos – pilno arba dalinio susilaikymo nuo maisto ir gėrimo vartojimo. Ekadašis – pasninkavimo laikymąsi pagal vedines tradicijas. Šią dieną atsisakoma ankštinių bei grūdinių patiekalų 
Todėl šie grikių miltų sklindžiai yra puikus pasirinkimas pusryčiams per Ekadašį. 

Atsispausdinti receptą
Grikių miltų sklindžiai
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Bananus, 1 v.š. cukraus dedame į smulkintuvą, įpilame 100 ml vandens ir susmulkiname iki vientisos masės.
  2. Sodą nugesiname 1 a.š. citrinos sulčių (turi suputoti) ir pilame į bananų masę.
  3. Į bananų masę beriame miltus ir permaišome. Po trupučiuką pilame vandenį ir užmaišome tešlą (turėtu gautis tiršta kaip sklindžiams. Galite kepti ir lietinius, tuomet įpilkite daugiau vandens). Įpilame 2 v.š. aliejaus ir permaišome dar kartą.
  4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę ir šaukštu pilame tešlą. Kai ant paviršiaus pradės sproginėti burbuliukai, apverčiame ir trumpai apkepame iš kitos pusės.
  5. Tiekiame šiltus su pasirinktu padažu.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą