Karamelinis vyniotinis

    0
    140

    Tai yra fantastiškai skanus ir gražus desertas, kuriuo galima papuošti šventinį stalą.

    Atsispausdinti receptą
    Karamelinis vyniotinis
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vyniotinis
    Ingredients
    Biskvitas
    Kremas
    Papildomai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vyniotinis
    Ingredients
    Biskvitas
    Kremas
    Papildomai
    Instructions
    Pagrindo paruošimas
    1. Į dubenį beriame miltus. cinamoną, sodą, kepimo miltelius, imbierą, druską, ciberžolę ir permaišome.
    2. Į maisto smulkintuvą dedame moliūgą ir sutriname iki vientisos masės.
    3. Moliūgo tyrę perpilame į dubenį. Beriame cukrų, pilame vanilės ekstraktą ir gerai permaišome. Įpilame sviesto ir permaišome dar kartą.
    4. Po trupučiuką beriame miltus ir užmaišome tešlą.
    5. Tešlą pilame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir tolygiai paskirstome.
    6. Kepame iki 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.
    7. Kol kepa biskvitas, ant stalo padedame švarų rankšluostį ir apibarstome cukraus pudra. Biskvitą ištraukiame, dedame ant rankšluosčio ir nuimame kepimo popierių.
    8. Suvyniojame ir paliekame 1 valandai atvėsti.
    Kremas
    1. Į dubenį dedame kreminį sūrį, beriame cukraus pudrą (pudrą aš padariau pati iš rudojo cukraus) ir gerai permaišome. Pastatome kremą į šaldytuvą.
    Vyniotinio formavimas
    1. Išvyniojame atvėsusį biskvitą ir užtepame kremą.
    2. Atsargiai suvyniojame, įsukame į plėvelę ir palaikome šaltai 2 valandas.
    3. Prieš tiekiant nuimame plėvelę ir apibarstome cukraus pudra.
    Recipe Notes
    1. Stiklinė 250 ml.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą