Karamelizuoti baklažanai

0
342

Aš labai mėgstu baklažanus, bet ne visada skaniai gaunasi. Ar tai labai kaprizinga daržovė, ar man tiesiog nesiseka susidraugauti. Šitaip gaminti baklažanai gavosi puikiai. 

Atsispausdinti receptą
Karamelizuoti baklažanai
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Baklažanus supjaustome juostelėmis.
  2. Dedame į kiaurasamtį, apibarstome druska (1/2 v.š.). Po 10 minučių perplauname ir nusausiname.
  3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame baklažanus ir ant vidutinės ugnies maišant kepame 10 minučių.
  4. Beriame cukrų, pilame sojų padažą, citrinos sultys, permaišome ir maišant kepame, dar apie 10-15 minučių. Nuimame nuo ugnies, kai baklažanai bus minkšti.
  5. Tiekiame šiltus su ryžiais.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą