Keptų daržovių padažas

    0
    345

    Iš paprastų produktų galima pagaminti naminį, labai skanų, sodraus skonio padažą, kuriame nėra jokių cheminių priedų. Man patinka orkaitėje keptos daržovės, nes pasižymi intensyvesniu skoniu, jos apskrunda ir įgauna papildomo saldumo.

    Atsispausdinti receptą
    Keptų daržovių padažas
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Patiekalas Padažai
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Perpjauname pomidorus pusiau ir išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Apibarstome cukrumi, čiobrelių lapeliais ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
    2. Kepame iki 140 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.
    3. Papriką patepame aliejumi ir dedame ant kepimo skardos ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min.
    4. Papriką dedame į maišelį ir palaikome 10 min
    5. Daržoves nulupame, dedame į smulkintuvą, pagardiname druska, pipirais, asafetida, citrinos sultimis ir sutriname iki vientisos masė.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą