Kopūstų salotos „Gobhi pachadi“

    0
    231

    Įdomios, pikantiškos ir labai skanios salotos. Jos puikiai tiks pietų dėžutei į darbą.

    Atsispausdinti receptą
    Kopūstų salotos „Gobhi pachadi“
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Smulkiai supjaustome kopūstą, dedame į dubenį, apibarstome druska, permaišome ir šiek tiek paspaudžiame rankomis, kad suminkštėtu.
    2. Pomidorus supjaustome kubeliais ir dedame į dubenį su kopūstais.
    3. Anakardžių riešutus apkepiname sausoje keptuvėje, sumalame ir beriame į dubenį su daržovėmis.
    4. Daržoves apšlakstome citrinos sultimis, beriame kokosų drožles, cukrų, kalendrą ir permaišome.
    5. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų, beriame garstyčių sėklas, uždengiame dangčiu ir pakepiname. Kai sėklos nustos spragsėti, beriame kitus prieskonius, permaišome ir pilame ant salotų.
    6. Salotas gerai permaišome ir tiekiame.
    Recipe Notes
    1. Anakardžių riešutus galite pakeisti žemės riešutais.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą