Kopūstų sklindžiai

0
2254

Paprasta ir labai skanu.

Atsispausdinti receptą
Kopūstų sklindžiai
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į dubenį beriame manų kruopas, dedame jogurtą ir pilame vandenį. Gerai permaišome ir paliekame 30 min. - 1 val.
  2. Kopūstą ir morką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.
  3. Į dubenį su manų kruopomis beriame prieskonius, kepimo miltelius, pagardiname druska ir permaišome. Dedame kopūstą, morką, įpilame 1 v.š. aliejaus ir gerai permaišome.
  4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 5 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
  5. Tiekiame šiltus su grietine.
Recipe Notes
  1. Vietoje baltagūžio puikiai tiks ir žiedinis kopūstas.
  2. Jei naudojate prieskonių mišinius, puikiai tiks Garam Masala, Curry Masala ir kt.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą