Kopūstų sklindžiai

    0
    2701

    Paprasta ir labai skanu.

    Atsispausdinti receptą
    Kopūstų sklindžiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį beriame manų kruopas, dedame jogurtą ir pilame vandenį. Gerai permaišome ir paliekame 30 min. - 1 val.
    2. Kopūstą ir morką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.
    3. Į dubenį su manų kruopomis beriame prieskonius, kepimo miltelius, pagardiname druska ir permaišome. Dedame kopūstą, morką, įpilame 1 v.š. aliejaus ir gerai permaišome.
    4. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 5 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
    5. Tiekiame šiltus su grietine.
    Recipe Notes
    1. Vietoje baltagūžio puikiai tiks ir žiedinis kopūstas.
    2. Jei naudojate prieskonių mišinius, puikiai tiks Garam Masala, Curry Masala ir kt.

    Facebook komentarai