Kreminė moliūgų sriuba su cinamonu

    0
    3170

    Moliūgų sriubą pagaminti labai paprasta. Galima tiesiog juos išvirti, sutrinti, pagardinti grietinėle ir bus lengva, skani sriuba. Galima papildomai įdėti morkų arba bulvių (ar morkų ir bulvių kartu), sutrinti arba ne ir vėl bus gardi sriuba. Jei jau moliūgų sriubą išvirti taip paprasta, tai kuo ypatinga šį, kad ja verta dalintis? Prieskoniais! Cinamonas ir čili šią sriuba padaro iš tiesų fantastiška.

    Atsispausdinti receptą
    Kreminė moliūgų sriuba su cinamonu
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Supjaustome morką ir moliūgą (kuo smulkiau supjaustysite, tuo mažiau laiko reikės virti).
    2. Puode ant vidutinės ugnies įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame asafetidą,  ciberžolę ir maišant kepame kelias sekundes. Beriame morką ir maišant kepame 5 minutes.
    3. Dedame moliūgą ir kepame dar 5 minutes.
    4. Beriame likusius prieskonius, permaišome ir užpilame karštu sultiniu arba vandeniu. Pagardiname druska. Verdame 15-20 minučių.
    5. Sriubą sutriname maisto smulkintuvu, įpilame grietinėlę, grąžiname ant viryklės, užverdame ir nukeliame.
    6. Tiekiame šiltą.
    Recipe Notes
    1. Veganiškam variantui naudokite kokosų arba migdolų grietinėlę.
    2. Cinamoną galima pakeisti šiuo prieskonių mišiniu.

    Facebook komentarai