Kreminė žiedinių kopūstų sriuba

0
383

Kreminės konsistencijos ir švelnaus skonio sriuba. Lengvai ir greitai paruošiama. O jei pagardinsite pelėsiniu sūriu ir prie jos iškepsite nuostabių sūrio bandelėlių

Atsispausdinti receptą
Kreminė pievagrybių sriuba
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Žiedinį kopūstą smulkiai supjaustome.
  2. Puode įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame žiedinį kopūstą ir maišant kepame 5 min. Įpilame 100 ml vandens ir troškiname 10 min.
  3. Kitame puode ištirpiname sviestą, beriame miltus ir maišant kepame 1 minutę. Po trupučiuką pilame karštą sultinį ir užverdame.
  4. Į puodą su sultiniu dedame žiedinius kopūstus, užverdame ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
  5. Puodą su sriubą grąžiname ant viryklės, pagardiname prieskoniais ir druska. Užverdame ir verdame apie 10 min.
  6. Į sriubą pilame grietinėlę, užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
  7. Tiekiame šiltą.
Recipe Notes
  1. Vietoje žiedinių kopūstų galima naudoti brokolius, moliūgą, pievagrybius.
  2. Tiekiant, pagardinkite sriubą džiūvėsėliais, sėklomis arba pelėsiniu sūriu.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą