Kvietinė košė su užkeptais rabarbarais ir bananais

    0
    349

    Savaitgalį pradėjome labai skania koše. Ją pagardinau orkaitėje užkeptais rabarbarais ir bananais. Rabarbarų sezonas yra labai trumpas, tai jam pasibaigus galima juos pakeisti obuoliais, kriaušėmis. Tokią košę galėčiau valgyti kiekvieną dieną. 

    Atsispausdinti receptą
    Kvietinė košė su užkeptais rabarbarais ir bananais
    Patiekalas Pusryčiai
    Servings
    Ingredients
    Patiekalas Pusryčiai
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Į puodą įpilame 1/2 st. vandens ir 1/2 stiklinės kokosų pieno. Kai užvirs, beriame kruopas, pagardiname žiupsneliu druskos, 1-2 a.š. cukraus ir verdame 20-30 minučių (jei verdant pritrūks vandens, įpilkite kokosų pieno).
    2. Rabarbarus bei bananus supjaustome ir dedame juos į kokosų aliejumi išteptą kepimo formą, apibarstome 1-2 a.š. cukraus. Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
    3. Razinas nuplauname, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome kelias minutes.
    4. Ištraukiame rabarbarus su bananais, beriame razinas ir permaišome.
    5. Išvirtą košę dedame į lėkštes, ant viršaus rabarbarus su bananais.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą