Lietiniai su kefyru

0
2585

Anksčiau galvojau, kad skanūs, minkšti lietiniai be kiaušinių nepavyks ir ilgą laiką kepiau pagal laiko patikrintą receptą. Bet atsisakius kiaušinių, teko ieškoti kito. Skanučiai, minkštučiai blynai pavyko iš pirmo karto.

Atsispausdinti receptą
Lietiniai su kefyru
Servings
vnt.
Ingredients
Servings
vnt.
Ingredients
Instructions
  1. Į didelį dubenį pilame kefyrą, beriame visus likusius ingredientus ir užmaišome tešlą (turėtu gautis šiek tiek tirštesnė nei lietiniams). Tešlą atidedame į šalį 20 min.
  2. Įkaitiname keptuvę (pas mane 24 cm.) su 1 v.š. aliejaus, pilame tešlą (~ 1 samtis) ir apkepame iš abiejų pusių.
  3. Iškeptą lietinį dedame į lėkštę ir aptepame sviestu.
  4. Lietinius tiekiame su grietine, sviestu, sirupu ar uogiene.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą