Moliūgų karis

    0
    684

    Skanus, kvapnus, aštrus moliūgų troškinys. 

    Atsispausdinti receptą
    Moliūgų karis
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Moliūgą supjaustome kubeliais.
    2. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame imbierą ir maišant kepame 1 minutes.
    3. Dedame supjaustytą čilį ir prieskonius. Maišant kepame 30 sek.
    4. Į keptuvę dedame moliūgą, permaišome ir kepame 1-2 minutes.
    5. Pilame kokosų pieną, vandenį, pagardiname druska ir užverdame ant didelės ugnies.
    6. Troškiname ant mažos ugnies uždengus dangčiu kol moliūgas suminkštės. (apie 10 min.).
    7. Tiekiame su ryžiais.

    Facebook komentarai