Morkų ir obuolių keksiukai su riešutais

    0
    459

    Kai pamačiau šių keksiukų receptą, užsimaniau jų čia ir dabar. Kvapnūs, drėgni, minkšti ir tokie skanūs, skanūs! Keksiukai, šildanti žolelių arbata…mmm… Ir supranti, kad visa kita palauks, juk reikia skirti šiek tiek laiko sau! 

    Atsispausdinti receptą
    Morkų ir obuolių keksiukai su riešutais
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį pilame kefyrą, beriame cukrų, avižinius dribsnius, permaišome ir atidedame, kad dribsniai išbrinktu.
    2. Miltus persijojame su cinamonu.
    3. Morką sutarkuojame stambia tarka, obuolį supjaustome kubeliais.
    4. Riešutus šiek tiek pakepiname sausoje keptuvėje ir sukapojame.
    5. Morką, obuolį ir riešutus dedame į dubenį su kefyru, įpilame 3 v.š. aliejaus ir permaišome.
    6. Beriame sodą, užpilame citrinos sultimis ir permaišome dar kartą.
    7. Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą.
    8. Tešlą dedame į sviestu pateptas keksiukų formeles.
    9. Keksiukus kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min. Atvėsiname ant grotelių.
    Facebook komentarai