Nealkoholinis „Glintwein“

    0
    875

    Aromatingas, kvapnus, šildantis ir labai skanus gėrimas! 

    Atsispausdinti receptą
    Nealkoholinis "Glintwein"
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Paruošiame prieskonius.
    2. Į puodą pilame vandenį, dedame uogas, prieskonius, užverdame ir verdame 5 minutes.
    3. Apelsiną supjaustome ir dedame į puodą arba išspaudžiame sultys ir pilame į puodą (aš taip ir padariau), pagardiname cukrumis ir palaikome 10-15 minučių.
    4. Išpilstome ir mėgaujamės.
    Recipe Notes
    1. Šiam gėrimui tiks ir kitos uogos.
    2. Galima papildomai pagardinti pusės citrinos griežinėliais arba sultimis.

    Facebook komentarai