Pikantiška kinrožių arbata

0
234

Malonaus aromato ir skonio rūgšti arbata, šiek tiek dvelkianti spanguolėmis. Augalas, dar vadinamas Sudano rože arba karkade, paplitęs Šiaurės Afrikoje, Tailande, Karibų salose, Pietų Amerikoje.

Atsispausdinti receptą
Pikantiška kinrožių arbata
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Į puodą dedame džiovintas kinrožes ir prieskonius.
  2. Įpilame vandenį ir užviriname.
  3. Išjungiame, uždengiame ir taip palaikome apie 10 minučių.
  4. Arbatą išpilstome į puodelius, pagardiname cukrumi arba medumi bei citrinos griežinėliais.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą