Purūs sklindžiai su kefyru ir morkomis

0
254

Jau senokai šie blynai apsigyveno mano norų sąrašiuke ir pagaliau prisiruošiau pagaminti. Minkšti, pūrus ir labai skanūs.

Atsispausdinti receptą
Purūs sklindžiai su kefyru ir morkomis
Servings
vnt.
Ingredients
Servings
vnt.
Ingredients
Instructions
  1. Morką sutarkuojame smulkia tarka.
  2. Į dubenį pilame kefyrą, beriame cukrų, sodą, druską ir permaišome.
  3. Beriame miltus ir gerai permaišome.
  4. Dedame tarkuotą morką ir užmaišome tešlą sklindžiams. Tešla gaunasi gan tiršta.
  5. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su 1 v.š. aliejaus arba ghi.
  6. Šaukštu dedame tešlą (1 v.š. vienam blynui), kai blyno paviršius pasidengs sproginėjančiais oro burbuliukais, blyną apverčiame ir apkepame kitą pusę.
  7. Tiekiame šiltus su uogiene, sirupu ar grietine.
Recipe Notes

*Stiklinė 250 ml.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą