Rabarbarų pyragas

    0
    88

    Drėgnas, minkštas, kvapnus ir labai skanus pyragas. Šį pyragą kepiau jau kelis kartus. Su obuoliais, su obuoliais ir rabarbarais, o šį kartą su rabarbarais ir razinomis. Rabarbarų rūgštumas ir razinų saldumas… mmm… 

    Atsispausdinti receptą
    Rabarbarų pyragas
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Rabarbarus nulupame ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
    2. Į dubenį persijojame miltus su soda, cinamonu ir citrinos rūgštimi. Beriame cukrų ir permaišome.
    3. Sviestą rankomis įtriname į miltų mišinį.
    4. Pilame kefyrą ir užmaišome tešlą.
    5. Į tešlą įmaišome rabarbarus ir razinas.
    6. Tešlą dedame į sviestu patepta ir manų kruopomis apibarstytą kepimo formą.
    7. Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
    8. Pyragą ištraukiame iš orkaitės ir atvėsiname.
    Recipe Notes
    1. Stiklinė 250 ml.
    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą