Raudonųjų lęšių ir ryžių sriuba

0
258

Gardi, kvapni, šildanti, soti, tačiau lengvai virškinama sriuba. Tokios sriubos karaliauja pas mus rudenį ir žiemą. Jokie šalčiai mums nebaisūs. 

Atsispausdinti receptą
Raudonųjų lęšių ir ryžių sriuba
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Paruošiame prieskonius.
  2. Ryžius ir lęšius gerai perplauname, dedame į puodą, pagardiname pipirais ir užpilame verdančiu sultiniu. Užverdame ir verdame ant silpnos ugnies 30-40 minučių (jei sriuba gaunasi per tiršta, įpilkite dar sultinio).
  3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, dedame kario lapus, beriame prieskonius ir maišant kaitiname kelias sekundes. Keptuves turinį dedame į sriubą. Pagardiname citrinos sultimis, druska ir verdame dar 5 minutes
  4. Tiekiame šiltą. Galima pagardinti žalumynais ar grietine.
Recipe Notes
  1. *stiklinė 250 ml.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą