Šaltibarščiai su panyru

0
219

Vasariški orai džiugina, tai galima ir su šaltibarščiais paeksperimentuot. 
Perskaičiau restorano virėjo rekomendacijas kaip ruošti skanius šaltibarščius ir stengiausi jų laikytis.
Aš mėgstu tirštus šaltibarščius, tai jus koreguokite ingredientus pagal save. Jei trūks rūgšties, galite papildomai paskaninti citrinos sultimis. Man šie šaltibarščiai patinka dėl švelnaus skonio.

Atsispausdinti receptą
Šaltibarščiai su panyru
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Agurkus, ridikėlius ir burokėlius supjaustome šiaudeliais arba kubeliais.
  2. Susmulkiname krapus, beriame į puodą, įberiame žiupsnelį druskos ir švelniai patriname šaukštu.
  3. Į puodą beriame agurkus ir ridikėlius, dedame šaukštą grietinės ir permaišome
  4. Dedame burokėlius ir gerai permaišome.
  5. Užpilame kefyru, pagardiname juodąja druska, pipirais, permaišome ir leidžiame pastovėti 10-15 minučių.
  6. Išpilstome į lėkštes, į kiekvieną dedame kubeliais supjaustytą panyrą ir tiekiame su karštomis bulvėmis.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą