Šaltibarščiai su panyru

    0
    519

    Vasariški orai džiugina, tai galima ir su šaltibarščiais paeksperimentuot. 
    Perskaičiau restorano virėjo rekomendacijas kaip ruošti skanius šaltibarščius ir stengiausi jų laikytis.
    Aš mėgstu tirštus šaltibarščius, tai jus koreguokite ingredientus pagal save. Jei trūks rūgšties, galite papildomai paskaninti citrinos sultimis. Man šie šaltibarščiai patinka dėl švelnaus skonio.

    Atsispausdinti receptą
    Šaltibarščiai su panyru
    Patiekalas Sriubos
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Agurkus, ridikėlius ir burokėlius supjaustome šiaudeliais arba kubeliais.
    2. Susmulkiname krapus, beriame į puodą, įberiame žiupsnelį druskos ir švelniai patriname šaukštu.
    3. Į puodą beriame agurkus ir ridikėlius, dedame šaukštą grietinės ir permaišome
    4. Dedame burokėlius ir gerai permaišome.
    5. Užpilame kefyru, pagardiname juodąja druska, pipirais, permaišome ir leidžiame pastovėti 10-15 minučių.
    6. Išpilstome į lėkštes, į kiekvieną dedame kubeliais supjaustytą panyrą ir tiekiame su karštomis bulvėmis.
    Facebook komentarai