Sklindžiai su obuoliais

    0
    382

    Obuolių metas… Kelis pyragus iškepiau, sulčių prispaudžiau. Atėjo laikas blynams. 

    Atsispausdinti receptą
    Sklindžiai su obuoliais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į didelį dubenį persijojame miltus. Beriame druską, cukrų, krakmolą, cinamoną ir permaišome.
    2. Į kitą dubenį dedame grietinę, pilame vandenį ir beriame sodą. Lengvai paplakame šluotele iki burbuliukų.
    3. Į miltus pilame grietinės mišinį ir permaišome (gaunasi tiršta tešla).
    4. Stambia tarka sutarkuojame obuolius ir dedame juos į tešlą. Gerai permaišome.
    5. Į tešlą pilame 2 v.š. tirpinto sviesto ir dar karta permaišome. Paliekame pastovėti 30 min.
    6. Kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
    7. Tiekiame šiltus su medumi, uogienie ar grietine.

    Facebook komentarai

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą