Smidrų pyragas
Servings
3asm.
Servings
3asm.
Ingredients
Instructions
  1. Tešlos lakštus atšildome ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Užlenkiame apie 1 cm tešlos kraštų į vidų ir šakute lenkimo liniją užspaudžiame. Tešlą pabadome šakute.
  2. Smidrus nuplauname, apačioje nulaužome kietą koto dalį ir apverdame pasūdytame vandenyje 2 min. Ištraukiame ir iš karto perliejame šaltu vandeniu.
  3. Rikotą užtepame ant tešlos (jei reikia, pagardiname druska ir pipirais) ir ant viršaus suguldome smidrus.
  4. Apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu.
  5. Kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių (kepimo temperatūra ir laiką pažiūrėkite ant tešlos pakuotės).
Facebook komentarai