Šokoladiniai kantučini (Cantucci)
Ingredients
Instructions
  1. Į didelį dubenį beriame miltus, cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir permaišome.
  2. Dedame smulkiai pjaustytą sviestą ir triname tarp pirštų.
  3. Beriame smulkintus riešutus, apelsino žievelę, pilame vanilės ekstraktą ir permaišome.
  4. Įpilame grietinėlę ir užmaišome tešlą (tešla turėtu gautis minkšta ir šiek tiek lipni). Ilgai minkyti nereikėtu, nes pradės tirpti sviestas.
  5. Iš tešlos formuojame batonėlius, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių
  6. Atvėsiname. Po 2 valandų supjaustome labai aštriu peiliu.
  7. Ir dedame ant skardos išklotos kepimo popieriumi.
  8. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių iš kiekvienos pusės.
  9. Atvėsiname ant grotelių.
Facebook komentarai