Spanguolių kisielius

0
634

Atsispausdinti receptą
Spanguolių kisielius
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Spanguoles suberiame į verdantį vandenį (1,8 l), dedame gvazdikėlius, užverdame ir verdame 15 minučių. Po 10 minučių virimo, spanguoles susprogdiname šaukštu trindami į puodo sieneles.
  2. Nukošiame ir gražiname ant viryklės. beriame cukrų.
  3. Stiklinėje šalto vandens ištirpiname krakmolą. Plona srovele, nuolat maišant, pilame krakmolą į puodą. Užverdame ir nukeliame nuo ugnies.
Recipe Notes
  1. Bulvių krakmolą galima pakeisti 6 v.š. kukurūzų krakmolu.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą