Tinginių virtinukai

    0
    2326

    Nuostabiausi pusryčiai! Patobulintas vaikystės skonis.

    Atsispausdinti receptą
    Tinginių virtinukai
    Patiekalas Pusryčiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Pusryčiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Į dubenį dedame varškę, beriame cukrų ir gerai permaišome.
    2. Į varškės masę beriame miltus, krakmolą ir užmaišome tešlą.
    3. Suformuojame norimos formos virtinukus.
    4. Puode užverdame vandenį, pasūdome, dedame mūsų virtinukus, atsargiai permaišome, kad nepriliptu prie puodo dugno. Kai virtinukai iškils į paviršių, verdame 2-3 minutes.
    5. Tiekiame šiltus su grietine, uogiene ar sviestu.
    Recipe Notes
    1. Virtinukams naudojau namie pagamintą varškę.

    Facebook komentarai