Torta Caprese

0
389

Pasakiško skonio šokoladinis pyragas iš vienos gražiausių Italijos salų – Capri. Labai saldus ir nuodėmingas.

Atsispausdinti receptą
Torta Caprese
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Virtuvė Vegetariška
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Ištirpiname sviestą. Beriame sukapotą šokoladą ir maišome kol ištirps. Turi gautis šokoladinis padažas. Paliekame, kad šiek tiek atvėstu.
  2. Atskirame dubenyje sumaišome miltus, migdolų miltus ir kakavą.
  3. Mikseriu išplakame jogurtą, krakmolą ir cukrų.
  4. Į cukraus-jogurto masę pilame šokoladinį padažą ir gerai permaišome.
  5. Beriame miltų mišinį ir užmaišome tešlą.
  6. Kepimo formą ištepame sviestu ir apibarstome kakava (likučius nukratome).
  7. Į paruoštą formą dedame tešlą ir išlyginame paviršių.
  8. Pyragą kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
  9. Atvėsiname ant grotelių.
Recipe Notes
  1. Kepimo forma 18-20 cm.
  2. Receptas iš knygos Сладкая магия - ведическая выпечка и десерты.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą