Trinta morkų sriuba

0
146

Tai yra labai skani, šildanti sriuba. Kaip tik tokiam orui. Atrodo kas čia tokio, juk tai tik morkos. Bet tinkamai parinkti prieskoniai neatpažįstamai pakeičia tokio paprasto patiekalo skonį. Jei jums nepatinka kuminai, galite pakeisti kalendromis, jos puikiai dera su morkomis. Taip pat tiks ir prieskonių mišinys Garam Masala. Galite nedėti bulvių ir moliūgo. Drąsiai eksperimentuokite!

Atsispausdinti receptą
Trinta morkų sriuba
Servings
asm.
Ingredients
Servings
asm.
Ingredients
Instructions
  1. Paruošiame prieskonius.
  2. Morkas ir moliūgą supjaustome griežinėliais, bulves – kubeliais.
  3. Puode ant vidutinės ugnies įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kumino sėklas ir maišant kepame 10 sekundžių, beriame asfetidą, ciberžolę ir imbierą, maišant kepame 5 sekundes. Beriame daržoves ir maišant kepame 10 minučių.
  4. Į puodą įpilame daržovių sultinį, dedame kario lapus, pipalį (jei gardinsite maltais juodaisiais pipirais, tuomet dėkite baigus virti), užverdame ir verdame 15 minučių
  5. Puodą nukeliame nuo viryklės ir sriubą sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
  6. Sriubą grąžiname ant viryklės, užverdame ir nukeliame.
  7. Tiekiame šiltą su grietine, skrebučiais, saulėgrąžomis, sėklomis, žalumynais ar kt.
Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą