Troškinti kopūstai „A la Gulyás“

    0
    504

    Jei mėgstate troškintus kopūstus ir guliašą, šis patiekalas jums. Galite naudoti vien raugintus arba šviežius kopūstus, kaip jums labiau patinka.

    Atsispausdinti receptą
    Troškinti kopūstai „A la Gulyás“
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Sojos „mėsą“ paruošiame kaip nurodyta ant pakuotės.
    2. Supjaustome šiaudeliais kopūstus. Pomidorus – kubeliais.
    3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus, beriame kmynus ir maišant kepame kelias sekundes, dedame sojos „mėsą“, maišant kepame 2 minutes.
    4. Beriame paprikos ir rūkytos paprikos miltelius, permaišome ir kepame 1 minutę.
    5. Dedame pomidorų pastą ir kepame dar 1 minutę.
    6. Pilame sultinį, užverdame.
    7. Dedame kopūstus, pagardiname druska ir pipirais. Užverdame ir troškiname ant mažos ugnies 30 minučių.
    8. Beriame pomidorus ir troškiname dar 2 minutes.
    9. Dedame grietinę, permaišome, palaukiame kol užvirs ir nuimame nuo ugnies.
    10. Tiekiame su bulvėmis.
    Facebook komentarai