Troškinti kopūstai su žirneliais

    0
    489

    Troškintais kopūstais jau nieko nenustebinsi, bet šie išsiskiria turtingu skoniu ir fantastišku aromatu. Panaudojau labai daug įvairių prieskonių, tik neišsigąskite, jie tikrai nuostabiai dera tarpusavyje. Galite juos valgyti vienus, su bulvėmis arba panaudoti pyragų ar pyragėlių įdarui. 

    Atsispausdinti receptą
    Troškinti kopūstai su žirneliais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Kopūstus plonai supjaustome, morką sutarkuojame ar supjaustome šiaudeliais.
    2. Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę, pilame 2 v.š. aliejaus.
    3. Kai aliejus sušils, beriame kumino ir ožragės sėkla. Kai jos pradės tamsėti, dedame imbierą ir kitus maltus prieskonius (išskyrus druska ir pipirus). Permaišome.
    4. Dedame morkas ir maišant kepame 5 minutes.
    5. Beriame kopūstus, permaišome ir kepame dar 5 minutes.
    6. Įpilame vandens, beriame žirnelius, permaišome, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies 15-20 minučių.
    7. Pagardiname druska ir pipirais, permaišome ir troškiname dar 5-10 minučių.
    Facebook komentarai
    Ankstesnis straipsnisSambar Dal
    Kitas straipsnisKokosiniai ryžiai
    Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.

    IŠREIKŠKITE SAVO NUOMONĘ

    Įrašykite savo komentarą
    Įrašykite savo vardą