Varškėčiai su morkomis

    0
    1846

    Man šie varškėčiai priminė vaikystę. Iš tiesų nepamenu kur tokius valgiau, gal pas močiutę, o gal darželyje. Gavosi tokie skanūs ir nostalgiški pusryčiai.

    Atsispausdinti receptą
    Varškėčiai su morkomis
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Morką smulkiai sutarkuojame.
    2. Įkaitiname keptuvę, dedame 30 g. sviesto. Kai sviestas ištirps, beriame morkas ir maišant kepame 5 min. Įpilame 1/2 st. vandens ir troškiname 5 minutes. Beriame 1 v.š. manų kruopų, permaišome ir nukeliame.
    3. Į didelį dubenį dedame varškę, mažais gabaliukais supjaustytą sviestą, beriame cukrų, pagardiname druska, Milk Masala ir gerai permaišome.
    4. Į varškės masę dedame troškintas morkas ir permaišome.
    5. Beriame miltus ir užmaišome tešlą varškėčiams.
    6. Rankomis suformuojame varškėčius ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
    7. Tiekiame šiltus su grietine, sirupu ar uogiene.
    Recipe Notes
    1. *Stiklinė 250 ml.
    2. Šie varškėčiai ypač skanūs pagaminti iš naminės varškės.

    Facebook komentarai
    Ankstesnis straipsnisGaspačio
    Kitas straipsnisOrkaitėje keptos slyvos
    Ajurvedos konsultantė, ajurvedinės ir vegetarinės mitybos specialistė, prieskonių žinovė, ajurvedinių ir vegetarinių receptų autorė, studijuoja dietetiką bei jau kelerius metus intensyviai kasdien studijuoja ajurvedą, mokydamasi iš vienų geriausių pasaulyje Indijos, Rusijos ir kitų šalių ajurvedos gydytojų, taiko šias žinias savo kasdienėje praktijoje, konsultuoja sveikatinimosi bei sveikos gyvensenos ir mitybos temomis.