Varškės sausainiai

    0
    258

    Šiems puikiems naminiams sausainiams nereikia įmantrių produktų. Jie pagaminami lengvai ir greitai. Ir dar greičiau dingsta nuo stalo. Sausainiai yra trapūs iš išorės ir minkštučiai viduje. Vaikystės skonis 🙂

    Atsispausdinti receptą
    Varškės sausainiai
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Varškę ištriname su kambario temperatūros sviestu.
    2. Beriame miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir užmaišome minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą
    3. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame 0,5 cm storio lakštą ir stikline spaudžiame apskritimus.
    4. Vieną pusę įspaudžiame į cukrų.
    5. Sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę vėl spaudžiame į cukrų.
    6. Ir vėl sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę spaudžiame į cukrų.
    7. Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos cukruota puse į viršų.
    8. Kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
    Facebook komentarai