Varškiniai sausainiai su aguonomis

0
559

Visų laikų nuostabiausi ir skaniausi sausainiai. 

Atsispausdinti receptą
Varškiniai sausainiai su aguonomis
Virtuvė Vegetariška
Servings
vnt.
Ingredients
Virtuvė Vegetariška
Servings
vnt.
Ingredients
Instructions
  1. Varškę permaišome su miltais ir kepimo milteliais.
  2. Į varškės-miltų masę pilame sviestą ir gerai permaišome.
  3. Tešlą padaliname per pusę ir įsukame į plėvelę. Dedame į šaldytuvą 30 min.
  4. Cukrų permaišome su aguonomis.
  5. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojame 3 mm storio lakštą ir stikline spaudžiame apskritimus (7 cm).
  6. Vieną pusę įspaudžiame į cukrų su aguonomis.
  7. Sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę vėl spaudžiame į cukrų su aguonomis.
  8. Ir vėl sulankstome per pusę cukrumi į vidų. Vieną pusę spaudžiame į cukraus-aguonų masę.
  9. Sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos cukruota puse į viršų.
  10. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Facebook komentarai
- Reklama -

PARAŠYKITE ATSAKYMĄ

Įrašykite savo komentarą
Įrašykite čia savo vardą