Varškiniai sausainiai su obuoliais

    0
    4151

    Minkšti, nesaldūs, su sultingu obuolio gabaliuku viduje. Fantastika!

    Atsispausdinti receptą
    Varškiniai sausainiai su obuoliais
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Virtuvė Vegetariška
    Servings
    vnt.
    Ingredients
    Instructions
    1. Varškę gerai ištriname su sviestu.
    2. Sodą gesiname kefyru ir pilame į varškės-sviesto masę. Pagardiname druska ir permaišome.
    3. Po trupučiuką beriame miltus ir užmaišome tešlą.
    4. Tešlą įsukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą 1 val.
    5. Skiltelėmis supjaustome obuolius, dedame į dubenį, beriame cukrų, cinamoną ir permaišome. Paliekame 20 min.
    6. Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstyto paviršiaus, lėkštės pagalba išpjauname apskritimą (pas mane 24 cm) ir padaliname į 12 segmentų.
    7. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko plačiojo krašto dedame po obuolio skiltelę.
    8. Susukame ir sausainius dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
    9. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
    10. Atvėsiname, apibarstome cukraus pudra ir mėgaujamės.
    Facebook komentarai