Veganiški moliūgų sklindžiai

    0
    1404

    Koks šiandien gražus, saulėtas rytas! Kodėl gi nepasilepinti saulėtais pusryčiais. 

    Atsispausdinti receptą
    Veganiški moliūgų sklindžiai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka.
    2. Į didelį dubenį beriame miltus, cukrų, kepimo miltelius, maltą cinamoną ir permaišome.
    3. Kitame dubenyje sumaišome aliejų, pieną ir tarkuotą moliūgą.
    4. Skystą masę pilame į miltų mišinį ir užmaišome tirštą tešlą.
    5. Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, įpilame šiek tiek aliejaus (aliejų naudojau tik pirmiems sklindžiams, likusius kepiau sausoje keptuvėje). Šaukštu dedame tešlą ir sklindžius apkepame iš abiejų pusių.
    6. Tiekiame su uogiene, grietine ar sirupu.
    Recipe Notes

    *Stiklinė 250 ml

    Facebook komentarai