Vinegretas

    0
    377

    Neįsivaizduoju šventinio stalo be šių salotų. Man labai patinka šių produktų derinys. Aš visada naudoju tik orkaitėje keptus burokėlius. Kepdami burokėliai yra veikiami aukšta temperatūra, jie karamelizuojasi, todėl iškepę burokėliai turi visai kitokį, daug įvairesnį ir kvapesnį skonį.

    Atsispausdinti receptą
    Vinegretas
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Daržoves supjaustome smulkiais kubeliais.
    2. Jei rauginti kopūstai yra per rūgštus, juos perplauname, paliekame, kad nuvarvėtu vanduo ir taip pat supjaustome.
    3. Sumaišome visus ingredientus, pagardiname druska ir aliejumi, permaišome.
    4. Vinegretą valgome šiek tiek atvėsintą.
    Facebook komentarai