Žiedinių kopūstų ir avinžirnių troškinys

    0
    3540

    Prieskoniai su paprastu patiekalu padaro tikrus stebuklus 🙂 Gali pasirodyti, kad cinamonas netyčia čia pakliuvo, tačiau įdėkite, nes troškiniui tikrai suteikia ypatingo skonio.
    Šis patiekalas būtų puikiu pasirinkimu pietums.

    Atsispausdinti receptą
    Žiedinių kopūstų ir avinžirnių troškinys
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Antri patiekalai
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Išverdame avinžirnius (skystį, kuriame virė avinžirniai palikite).
    2. Žiedinį kopūstą supjaustome.
    3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kumino sėklas, kario lapus ir maišant kepame 30 sekundžių. Beriame maltus prieskonius ir maišant kepame 5 sekundes. Dedame smulkiai supjaustytą imbierą ir kepame 10 sekundžių.
    4. Į keptuvę su prieskoniais dedame žiedinį kopūstą ir maišant kepame apie 5 minutes.
    5. Į keptuvę su žiediniais kopūstais beriame avinžirnius, įpilame samtį skysčio, kuriame virė avinžirniai, pagardiname druska, kalendros lapeliais ir troškiname 15 min. arba kol žiediniai kopūstais suminkštės (jei trūks skysčio, įpilkite dar).
    6. Troškinį tiekiame šiltą su ryžiais.

    Facebook komentarai