Žiedinių kopūstų ir avinžirnių troškinys
Servings
4asm.
Servings
4asm.
Ingredients
Instructions
  1. Išverdame avinžirnius (skystį, kuriame virė avinžirniai palikite).
  2. Žiedinį kopūstą supjaustome.
  3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kumino sėklas, kario lapus ir maišant kepame 30 sekundžių. Beriame maltus prieskonius ir maišant kepame 5 sekundes. Dedame smulkiai supjaustytą imbierą ir kepame 10 sekundžių.
  4. Į keptuvę su prieskoniais dedame žiedinį kopūstą ir maišant kepame apie 5 minutes.
  5. Į keptuvę su žiediniais kopūstais beriame avinžirnius, įpilame samtį skysčio, kuriame virė avinžirniai, pagardiname druska, kalendros lapeliais ir troškiname 15 min. arba kol žiediniai kopūstais suminkštės (jei trūks skysčio, įpilkite dar).
  6. Troškinį tiekiame šiltą su ryžiais.
Facebook komentarai