Žiedinių kopūstų sriuba su avinžirniais

    0
    246

    Skani, kvapni, šiek tiek aštri sriuba. Kitą dieną sutriniau sriubą maisto smulkintuvu, tą pati sriuba pateikta kitaip ir jau kitas patiekalas. Be to trinti ankštiniai lengviau virškinami ir mažiau sukelia nemalonių pojūčių.

    Atsispausdinti receptą
    Žiedinių kopūstų sriuba su avinžirniais
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Patiekalas Sriubos
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Smulkiai supjaustome čilį.
    2. Žiedinius kopūstus susmulkinam į mažesnius žiedynus.
    3. Bulves supjaustome kubeliais.
    4. Puode įkaitiname 1 v.š. aliejaus. Dedame čilį, kuminą, asafetidą ir kepame 20 sekundžių.
    5. Į puodą pilame sultinį, dedame bulves, užverdame ir uždengus verdame 20 minučių.
    6. Dedame žiedinius kopūstus, kario miltelius, pomidorus ir verdame kol kopūstai suminkštės.
    7. Beriame virtus arba konservuotus avinžirnius ir verdame dar 5 minutes.
    Recipe Notes
    1. Avinžirnius būtina pamirkyti per naktį. Arba galite pakeisti konservuotais, užteks 1 skardinės.
    2. Sriubą galite sutrinti maisto smulkintuvu. Sutrinus reikia užvirinti ir tik tada teikti.
    Facebook komentarai