Žiedinių kopūstų troškinys su žirneliais

    0
    209

    Troškiniai man  niekad neatsibos. Kas gali būti geriau pietums darganotą dieną?

    Atsispausdinti receptą
    Žiedinių kopūstų troškinys su žirneliais
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Servings
    asm.
    Ingredients
    Instructions
    1. Žiedinį kopūstą supjaustome smulkesniais žiedynais.
    2. Supjaustome papriką ir pomidorus.
    3. Sukapojame petražoles.
    4. Gilioje keptuvėje ar puode įkaitiname 2-3 v.š. aliejaus ir beriame garstyčių sėklas (uždengiame dangčių, nes pradės šokinėti po visą virtuvę). Kai garstyčių sėklos nustos spragsėti, dedame smulkiai supjaustytą imbierą ir maišant kepame 30 sekundžių. Beriame maltus prieskonius ir maišant kepame kelias sekundes.
    5. Į keptuvę dedame žiedinį kopūstą ir maišant kepame 10 minučių.
    6. Beriame žirnelius, pomidorus ir papriką. Pagardiname druska, permaišome, įpilame šiek tiek vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname 15-20 min. (arba kol kopūstai suminkštės). Troškinimo pabaigoje pagardiname petražolėmis.
    7. Troškinį tiekiame šilta. Man skaniausia su ryžiais

    Facebook komentarai